PREDSTAVLJAMO VAM NAŠE OKROGLE MIZICE

PREDSTAVLJAMO VAM NAŠE OKROGLE MIZICE
Predstavljamo vam naše okrogle mizice

Mizice za kavo niso le funkcionalni deli pohištva, temveč so nepogrešljiv element sodobnih domov. Te mize pogosto služijo kot osrednji del dnevne sobe, kjer se družina in prijatelji zbirajo, pogovarjajo in sprostijo. Okrogle mizice za kavo so še posebej priljubljene, saj imajo številne prednosti, zaradi katerih se razlikujejo od drugih vrst miz.

Predvsem okrogla oblika vam omogoča, da imate več prostora v prostoru, zaradi česar je idealna izbira za manjše prostore. Poleg tega okrogle mize nimajo ostrih vogalov, zaradi česar so varnejše, zlasti za družine z otroki. Tudi estetska privlačnost ni zanemarljiva; S svojim elegantnim videzom lahko predstavijo slog in subtilnost v dekoraciji naših domov. Poleg tega okrogle mizice prispevajo k ustvarjanju skupnega prostora, kjer se lahko vsakdo sooči in s tem krepi intimno vzdušje pogovorov.

Kaj bo sledilo v članku? Ugotovimo, iz katerih materialov so izdelane te mize, v katerih stilih so na voljo in kako se prilegajo različnim slogom dekoracije doma.

Značilnosti okroglih mizic

Pri oblikovanju okroglih mizic oblikovalci dajejo velik poudarek na to, da jih naredijo elegantne in funkcionalne ter jih olajšajo za prileganje v različne notranjosti. Ne glede na to, ali so moderne, klasične ali boemske, se lahko okrogle mize zlahka prilegajo danemu okolju, kar ustvarja harmoničen odnos z drugimi deli pohištva in celotnim vzdušjem prostora.

Oblikovanje in slog

V sodobnih domovih prevladujejo minimalistične, čisto oblikovane okrogle mizice, pogosto iz kovine ali stekla, klasične notranjosti pa se odlično ujemajo z bolj okrašenimi, izrezljanimi lesenimi mizami. V boemskih apartmajih so še posebej priljubljene posebne mize z individualnim dizajnom, kot so modeli, okrašeni z motivi.

Uporaba snovi

Okrogle mizice za kavo so lahko izdelane iz različnih materialov. Les ostaja najbolj priljubljena izbira zaradi toplega, naravnega občutka in trajnosti. Steklene mizne plošče naredijo prostor bolj prostoren vizualno in mu dajejo sodoben občutek, kovinski okvirji pa mu dajejo sodoben in industrijski videz. Reciklirani materiali, kot so stare ladje ali industrijski deli, se uveljavljajo, zlasti med strankami, usmerjenimi v trajnost.

Možnosti velikosti in velikosti

Okrogle mizice za kavo so na voljo v različnih velikostih, kar vsakomur omogoča, da najde kos, ki ustreza njihovemu prostoru. Manjše mize so idealne za manjše dnevne sobe ali sanitarije, večje mize pa se udobno prilegajo večjim prostorom in zagotavljajo udobno sedenje za več ljudi. Pri izbiri velikosti je pomembno upoštevati, da miza ne sme biti ovira za prevoz, hkrati pa zagotoviti dovolj prostora za vsakodnevne predmete, kot so pijače, knjige in daljinski upravljalniki.

Nasveti za izbiro okrogle mizice za kavo

Izbira popolne okrogle mizice za kavo ni le estetska odločitev, temveč zahteva tudi praktične premisleke. Tukaj je nekaj nasvetov, s pomočjo katerih lahko izberete harmonično prilegajočo se in funkcionalno mizo za vaš dom.

Velikost in postavitev

Pri izbiri velikosti je treba predvsem upoštevati, da se miza prilega razpoložljivemu prostoru, ne da bi ovirala uporabo prostora. Priporočljivo je, da med kavčem in mizo ostane vsaj 45-60 centimetrov prostega prostora, da se zagotovi udoben prevoz. Za manjše prostore je najprimernejša minimalistična miza s čisto zasnovo, za večje prostore pa je dovoljeno uporabljati bolj bogate, okrašene modele.

Poravnava slogov

Pri izbiri nove mize je pomembno, da je v harmoniji z obstoječim pohištvom in celotnim dekorativnim slogom prostora. Preprosta geometrijska miza se bo dobro ujemala s sodobno sobo, klasična ali starinska soba pa se bo dobro ujemala z bogato okrašenimi kosi s starinskimi učinki. Z izbiro barv in materialov lahko dodatno izboljšamo celoten učinek, tako da se mizica za kavo popolnoma prilega ozračju našega doma.

Funkcionalnost

Danes je na trgu na voljo vedno več večnamenskih okroglih mizic, ki niso le estetsko privlačne, temveč imajo tudi različne praktične funkcije. Na primer, obstajajo modeli z vgrajenimi predali za shranjevanje, ki pomagajo ohranjati urejeno dnevno sobo. Mize ali različice z dnom, nastavljive po višini, ki se lahko uporabljajo tudi kot nočne omarice. Te funkcije ne samo povečajo uporabnost, temveč tudi dodajo udobje našemu vsakdanjemu življenju.

Okrogla mizica za kavo, majhna miza z dnom, ebenovinasto-skrilavca-siva-železno pohištvo

 

 

Prednosti okroglih mizic za kavo

Okrogle mizice za kavo niso le elegantne, temveč imajo tudi številne praktične prednosti, ki so lahko še posebej koristne v vsakem domu. Poglejmo, kakšne so prednosti izbire teh tabel.

Družabno življenje

Okrogle mizice so idealne za sprejem gostov, saj spodbujajo enostavno in brezplačno komunikacijo. Okrogla oblika omogoča, da so vsi obrnjeni drug proti drugemu, kar olajša pogovor in interakcijo. Zaradi tega je osrednje zbirališče prijateljev in družine.

Varnost

Varnost je prednostna naloga, zlasti v družinskih domovih. Okrogle mizice za kavo nimajo ostrih vogalov, zato je manjša nevarnost poškodb, ki jih lahko povzročijo ostri robovi. Zaradi tega je idealna izbira tudi za gospodinjstva z majhnimi otroki ali starejše ljudi, ki se lažje poškodujejo.

Estetika

Eleganten videz okroglih mizic za kavo bo poudaril osrednji del v vsakem prostoru. Popolnoma se ujemajo z okolico in ustvarijo nekakšno vizualno žariščno točko, ki privlači oko. Ne glede na to, ali je moderna, klasična ali eklektična, lahko dobro izbrana okrogla mizica za kavo združi elemente prostora in ustvari elegantno in intimno vzdušje.

Predstavitev izdelka

Srce vsakega doma je odlično izbrana mizica, ki ni le funkcionalni osrednji element, temveč tudi značilen del stila stanovanja. Spodaj so okrogle mizice, ki zaslepijo s sodobnim dizajnom, različnimi materiali in inovativnimi rešitvami. Vsak kos je eleganten član družine pohištva VASAGLE, ki s kakovostno izdelavo in čistimi linijami zagotovo dvigne vzdušje vašega doma. Poglejmo, katera miza najbolj ustreza vaši osebnosti in prostoru!

Okrogla miza, mizica, modra v prahu – VASAGLE

Ta očarljiva okrogla mizica za kavo je odlična izbira za tiste, ki želijo združiti praktičnost in sodoben dizajn. Izjemna kombinacija praškasto modrega kovinskega okvirja in svetlo sive košare za shranjevanje je kot nalašč za moderne ali skandinavske domove. S svojimi dimenzijami (brez informacij o premeru in višini) je lahko idealen dodatek manjši dnevni sobi ali spalnici. Ta različica je na voljo tudi v mnogih drugih barvah.

 

 Okrogla miza, majhna mizica za kavo, praškasto modro-ŽELEZNO pohištvo

 

Okrogla mizica z dnom mize, gozdno zelena in kremno bela – VASAGLE

Kombinacija gozdno-zelenega vrha in kremno bele košare za shranjevanje nakazuje eleganco, praktičnost, ki jo ponuja integrirana podlaga, pa ne zaostaja daleč. Obrisi mize so gladki, barve pa dajejo prostoru naturalističen občutek. Lahko je odlična izbira za tiste, ki imajo raje naravne barve in funkcionalnost. Ta različica je na voljo tudi v mnogih drugih barvah.

 

 

Okrogla mizica, miza z dnom, gozdno zelena in kremasto belo-ŽELEZNO POHIŠTVO 

Mizica, robusten jekleni okvir, moder – VASAGLE

Ta dvodelna mizica za kavo dodaja sodoben pridih notranjosti z geometrijskim jeklenim okvirjem in preprostimi, a elegantnimi črnimi miznimi ploščami. Komplet je mogoče spreminjati in ponuja več možnosti postavitve za poudarjanje delov prostora.

 

Mizice, 2 stranski mizi, robusten jekleni okvir, črno-železno pohištvo 

 

Okrogla mizica s polico, rustikalno rjava – VASAGLE

Ta rustikalna rjava okrogla mizica je narejena iz visokokakovostne imitacije lesa in ponuja tudi spodnjo polico za dodaten prostor za shranjevanje. Kovinski okvir zagotavlja stabilnost in vzdržljivost, tople barve pa ustvarjajo domače vzdušje. Lahko je idealen za dnevne sobe ali bralne kotičke.

 

Klubska miza, okrogla mizica s polico, rustikalno rjavo-IRON pohištvo

Komplet zložljivih miz 2 – VASAGLE

Zložljiva miza je mojstrovina minimalizma in praktičnega oblikovanja. Navadne bele mizne plošče in noge v naravnih barvah so idealne za moderne ali minimalistične prostore. Dele kompleta lahko uporabljate ločeno, tako da se popolnoma prilagodijo trenutnim potrebam.

 

Zložljiva miza iz 2 kos-IRON pohištva 

 

Okrogla steklena mizica za kavo, 84x84x45,5 cm, zlata barva – VASAGLE

Elegantna okrogla steklena mizica za kavo z zlatim kovinskim okvirjem v prostor prinaša pravi občutek razkošja. Prozorna steklena miza pogledu doda prostornost, zaradi česar je kot nalašč za moderno ali glamurozno notranjost. S svojo velikostjo (84x84x45,5 cm) lahko zasede osrednje mesto, ne da bi pretirano prevladoval nad prostorom.

 

Okrogla steklena mizica, 84x84x45,5 cm zlato-železno pohištvo

Nasveti za vzdrževanje

Okrogle mizice niso pomembne le z estetskega vidika, temveč jih želimo tudi dolgoročno ohraniti nedotaknjene in lepe. Tukaj je nekaj koristnih nasvetov, kako skrbeti za mize iz določenih materialov:

Nasveti za čiščenje in nego

  • Lesene mize: Po rednem prašenju uporabite posebna sredstva za čiščenje lesa, ki ne samo čistijo, ampak tudi skrbijo za les. Izogibajte se preveč mokrim krpam in jih vedno obrišite v isti smeri kot zrno lesa.
  • Steklene mize: Steklene plošče vzdržujte z vlažnimi robčki iz mikrovlaken in čistilom za steklo. Za bolj trdovratne madeže lahko uporabite tudi čistila na osnovi alkohola.
  • Kovinski okvir: Kovinske dele lahko očistite z mehko krpo in blago tekočo vodo za pomivanje posode. Obrisati ga je treba na suho, da se prepreči rjavenje.
  • Lakirane površine: Izogibajte se uporabi agresivnih čistilnih sredstev na lakiranih površinah in namesto tega uporabite blago milnico.

Priporočila za podaljšanje življenjske dobe mizice

  • Mize zaščitite pred neposredno sončno svetlobo in zelo visokimi temperaturami.
  • Na mize ne postavljajte težkih predmetov, ki lahko opraskajo ali spremenijo njegovo površino.
  • Razlitja takoj odstranite, da se izognete madežem in trajnim poškodbam.
  • Uporabljajte podložke pod pijačami in tople jedi.

 

Okrogla mizica za kavo je več kot le predmet v dnevni sobi, je povezovalna povezava, ki združuje ljudi in dviguje vzdušje domov. Je funkcionalen, varen za družine z otroki in izjemno vsestranski. Ne glede na slog doma, ki ga izberete, bo prostoru dodal toplino in slog.

Odkrijte našo celotno ponudbo v naši spletni trgovini, kjer ponujamo okrogle mizice v različnih stilih in materialih. Oglejte si naše izdelke in izberite popoln kos za vaš dom. Ne zamudite, da je vaša miza osrednjega pomena za družabno življenje vašega doma!

Nakupujte zdaj in domov odnesite idealno okroglo majno mizico, da vdihnete življenje svojemu domu!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK