Uporabnik, ki uporablja spletno trgovino Vasdom, se strinja z naslednjimi pogoji in določili. Pred uporabo spletnega mesta jih natančno preberite.

 1. Uporabnik je oseba, ki brska po spletnem mestu. Vasdom je spletna trgovina podjetja Bontour Hungary kft. 
 2. Uporaba spletnega mesta pomeni, da se uporabnik v celoti strinja s temi pogoji in določili. Vasdom ima pravico spremeniti pogoje uporabe brez predhodnega obvestila. Za posamezne dele spletnega mesta lahko veljajo različni pogoji uporabe. 
 3. Spletna trgovina Vasdom ima pravico, da kadarkoli in iz kateregakoli razloga prekine dostop uporabnikom. Določbe o zavrnitvi jamstva, točnosti informacij in odškodnini ostanejo v veljavi tudi po taki prekinitvi. Podjetje Bontour Hungary kft. ima pravico spremljati promet na spletnem mestu Vasdom.
 4. Spletno mesto Vasdom ne daje nobenih jamstev, izrecnih ali implicitnih, v zvezi s primernostjo za prodajo, določen namen ali v zvezi z informacijami, podatki, izjavami ali izdelki, ki so na voljo na spletnem mestu.
 5. Spletna stran, vsa vsebina, gradivo, informacije, programska oprema, izdelki in storitve, ki so na voljo na spletni strani, so na voljo "kot so". Spletno mesto Vasdom izrecno zavrača vse garancije, izrecne ali implicitne, vključno z garancijami o primernosti za prodajo, primernosti za določen namen.
 6. Spletno mesto Vasdom ni odgovorno za kakršnokoli škodo na uporabnikovem računalniškem sistemu ali izgubo podatkov, ki je posledica prenosa vsebine, gradiva in informacij na spletnem mestu.
 7. Spletno mesto Vasdom ima pravico spremeniti ali odstraniti katerikoli element spletnega mesta, vključno z njegovo vsebino in funkcijami. Vasdom si pridržuje pravico do spremembe pogojev uporabe spletnega mesta. Takšne spremembe začnejo veljati takoj po objavi na spletnem mestu.
 8. Vasdom v nobenem primeru ne odgovarja za kakršnokoli škodo, vključno, vendar ne omejeno na, neposredno, naključno ali posledično škodo (vključno, vendar ne omejeno na, izgubljeni dobiček, prekinitev poslovanja in izgubo programov ali informacij), ki je nastala zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletnega mesta. Nekateri organi ne dovoljujejo omejitve ali izključitve odgovornosti. Zato nekatere od zgornjih omejitev morda ne veljajo za uporabnika.
 9. Uporabnik se strinja, da bo podjetju Bontour Hungary kft. povrnil vse stroške, izgube in izdatke, vključno z razumnimi odvetniškimi stroški, če uporabnik nepravilno uporablja storitve, ki so na voljo na spletnem mestu.
 10. Informacije na tem spletnem mestu so pridobljene iz virov, za katere menimo, da so zanesljivi. Spletno mesto Vasdom ne jamči za točnost, popolnost ali ustreznost takšnih informacij.
 11. Pravice do varstva podatkov uporabnikov so za spletno mesto Vasdom izjemno pomembne. Informacije, ki jih posredujejo uporabniki, ne bodo razkrite tretjim osebam, razen kot je določeno v Pravilniku o zasebnosti. Spletno mesto Vasdom si pridržuje pravico, da z zbranimi informacijami izboljša in prilagodi uporabniško izkušnjo.
 12. Vasdom ne jamči, da:

a) bo spletno mesto izpolnjevalo vaše potrebe,

b) bo neprekinjeno, pravočasno, varno ali brez napak,

c) bodo rezultati, pridobljeni z uporabo spletnega mesta ali storitev, ponujenih na spletnem mestu, točni ali zanesljivi.